Липсват продукти в количката.

Общо:

Слънцезащита в планината


Съвети

В горещите дни бягаме в планината, за да намерим прохлада.
И все пак да не забравяме, че в планината слънцето е силно, затова слънцезащитата и хидратацията са изключително важни.

Ето част от любимите ни продукти, които носим винаги с нас по време на преход:

  • Слънчеви очила Clark на Тrevibulgaria. Освен, че са със 100% UV защита, лещите са минерални, което ги прави изключително устойчиви на надраскване.
  • Бъфовете на Bandittoheadware. Може да ги използвате като бъф или като кърпа, която да предпазава главата. Като три от основните им предимства са UV защитата, бързосъхнещи са и са изработени от рециклирани пластмасови бутилки.
  • Слънцезащитния крем на Woodenspoon, който е със 100% натурални съставки. Серията Dry Oils е специално разработена със сухи натурални масла, за да не запушва порите.
  • Никога не тръгваме на преход без вода. Дори и за кратка разходка е важно да бъдем хидратирани. Затова винаги носим с нас любимите бутилки за многократна употреба на Дизайница. Освен, че са леки и красиви, с тях спестяваме на планетата огромно количество пластмаса.

Мариана Киречева

Аз съм дизайнер по професия и любител планинар. От малка ходя по планините и винаги съм носила в себе си тази любов и свързаност с природата. Още през 2014 започнах първия си блог с идеята да споделям авторски снимки и лични преживявания из различни кътчета на България. Надявам се да намерите интересна и полезна информация тук.

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Планинка е проект, създаден от любовта към дизайна и планината.

Свържете се с нас:

© 2024 Всички права запазени

Website by WebToSpec